Fortsätt till huvudinnehåll

Funderingar kring vår resa

På torsdagen ska vi fara till Frankrike till Valters familjs hus utanför Nice. Vi har aldrig flygit eller varit utomlands med Molly så det ska bli riktigt intressant och se hur det ska gå.

Först och främst funderar jag hur flyget ska gå. Molly är en väldig energisk liten tös som vägrar sitta still mer en två sekunder, så lite små stressad är jag för vet inte hur hon skall klara i 3,5 timmar att sitta. Jag har köpt lite nya böcker åt henne, sen tar jag nog med lite leksaker, kanske lite kritor och pappaer, måste säkert också ladda ner något från netflix, majskrokar, lite middag måste jag också ta med. Men jag är lite rädd att hon tröttnar på allt de efter fem minuter och vill gå omkring på upptäcksfärd. Men men jag jag hoppas att jag bara stressar i onödan. om vi har tur så somnar hon snällt i flyget. (För vi far nämligen så att hon inte får sova så lång dagssömn.)
Sen när vi kommer hem så kommer vi på kvällen när Molly borde somna och jag vet inte alls om hon somnar i min eller Valters famn, jag är lite rädd för att hon inte gör de och flyget landar i finland 23.55.
Men tyvär är det här sånt jag inte kan styra och ställa, utan man måste bara se hur det går och gå efter det. Är bara ganska svårt när man är en sån som vill veta hur allt blir före det händer.

Sen hur mycket kläder och leksaker måste man ha med sig?? Där borde vara ganska varmt så mestadels tror jag Molly går klädd i kläning eller shorts. Men man måste ju ha varma kläder med om det skulle bli lite kallare, och inte vet jag hur kallt där sedan blir på kvällarna... Okej det som är bra att det finns tvättmaskin i huset, så man måste ändå inte ta med sig så mycket reservkläder, man kan ändå tvätta om det skulle bli akut.
Men sen leksaker, hur mycket såna måste man ha med sig? Dockan måste vi i alla fall ha med och lite böcker, och sedan finns de säkert kökssaker Molly kan leka med, lite badleksaker måste jag säkert ta med när den finns en liten babysimmbasäng där som Molly säkert andvänder om det är varmt, men räcker det eller måste jag ta ännu mera med?

Men fast jag har massor funderingar och lite små stress så ser jag nog jättemycket fram imot att få komma bort lite, är flera år sen jag har varit utomlands senast. Och Valter förklarar hela tiden hur underbart deras hus är. Så jag tror allt kommer lösa sig och vi kommer ha det jätteskönt och mysigt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…