Fortsätt till huvudinnehåll

Borta bra men hemma bäst!

Nu är vi hemma efter en het vecka i Frankrike. Fast det är skönt att ibland få åka bort så är det nog alltid skönt att få komma hem igen.

En riktig lyckad resa var det, med massor god mat, gott rosè och riktigt varmt väder. Var till och med nästan för hett några dagar, de var 30 grader i skuggan och då kunde man intens vara i solen för det blev så hett.
Det blev kanske inte så lugn och avslappnad resa som jag hade hoppats på, jag hade lite drömt om att Molly skulle leka massor med Valters bror och syster och jag bara skulle få ligga och ta det lugn. Men tyvärr blev det inte så, för helt tydligt tycker inte Molly om så stora förendringar, för hon var helt fast i mig hela veckan. Ingen fick röra i henne förutom jag, ibland kunde hon leka ett par minuter med Valters bror men så måste hon komma till mig, inte kunder jag heller gå på vessan i fred en ända gång utan att hon kom utanför och skrek. Så jag har varit ganska så fast limmad i Molly. Men de sista dagarna började hon lite vänja sig, då kunder hon riktigt bra leka med Valters syskon och det kunde till och med ta henne i famnen utan att hon blev helt hysterisk. Ibland blev det nog lite små jobbigt att ha Molly i famnen hela tiden eller leka med henne eller läsa åt henne. Alla andra ligger och chillar , simmar i simmbasängene eller spelar fotboll och jag måste hela tiden vara med Molly.
Ibland hade jag turen att jag fick läst ett helt kappittel i min bok på en gång, men det hände inte så ofta.

Att flyga med Molly var inte riktigt heller så lätt, resan dit gick bättre än förväntat, men inte vad et helt lätt, men som tur hade vi massor med majskrokar, nya pixiböcker, leksaker och netflix som fungerade som underhållning. Men på resan tillbaks så borde Molly somnat för natten, och det gick inte så lätt, en halv timme före vi landade så somnade Molly, och då var klockan lite före 22, när hon normalt somnar före 20. Så vi hade en övertrött liten flicka som vägrade sitta still mer än två sekunder. Idag har jag muskelvärk i armarna från att ha haft henne i famnen.
Sen somnade hon i bilen och sov som en stock till lite före 9, så det var helt skönt.

(Bilder från resan sätter jag upp imorgon.)


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…